Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Acțiuni CCIAT | 5 aprilie 2016 - Prevenirea și combaterea încălcării normelor privind siguranța alimentelor și protecția consumatorului. Asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică. Legea Antifumat
 

   

  Legea Antifumat  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Timiș, organizează  în data de 5 aprilie 2016, cu începere de la ora 11:30, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22,  seminarul-dezbatere cu tema:

  « Prevenirea și combaterea încălcării normelor privind siguranța alimentelor și protecția consumatorului. Asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică. Legea Antifumat »

  Tematici abordate:
  Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiș
      Combaterea evaziunii fiscale;
      Achizițiile publice. Încălcări ale legii privind atribuirea contractelor de servicii publice;
      Combaterea transportului și comerțului ilicit de animale, produse agroalimentare și de origine animală.
  Prezintă: Comisar Daniel TUDORESCU, Șef Serviciu Investigarea Criminalității Economice

  Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiș
      Cerinţe sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind funcţionarea teraselor şi a fast-food-urilor;
  Prezintă:  Dr. Viorel BANDA
      Cerinţe sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind comercializarea produselor de origine animală specifice Sărbătorilor Pascale.
  Prezintă:  Adrian POPA, Director Executiv

  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș
      Reglementări privind Regulamentul European nr. 1169/2011. Inscripționarea și etichetarea alimentelor. Comercializarea alimentelor prin intermediul unităților de alimentație publică;
     Noi reglementări ale Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.
  Prezintă: Marinela ILIAȘ, comisar șef adjunct

  Acțiunea se înscrie în seria sesiunilor de informare a agenților economici asupra unor aspecte legislative naționale și europene în diferite sectoare de activitate, pe care CCIA Timiș le organizează anual în colaborare cu administrația publică locală și serviciile publice deconcentrate din teritoriu, cu alte entități locale și regionale.

  ***
  Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372185281, 0721262005, e-mail: aciobotea@cciat.ro, dna Amira Ciobotea – specialist marketing.

  Fișiere disponibile download file: