Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Proiecte | TIP COMPETECH | Anunț angajare - 23 februarie 2016
 

   

  Anunț angajare  TIP COMPETECH structură de economie socială fără personalitate juridică distinctă, specializată în producția de materiale publicitare, promoționale, printing și design digital, infiintata in cadrul CCIA Timis prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cauta, spre angajare, agent de vanzari. Acest post se adreseaza persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile, ca de exemplu: persoane din familii care au mai mult de 2 copii si/sau familii monoparentale, persoane cu dizabilitati, persoane provenind din sistemul institutionalizat de protectie a copilului, femei in situatie de risc, persoane care traiesc din venitul minim garantat, persoane de etnie roma.
  Sunt necesare abilitati de comunicare, initiativa, sociabilitate, experienta in vanzari, carnet de conducere tip B.
  Agentul de vanzari va colabora cu managerul TIP COMPETECH in activitatea de promovare a serviciilor oferite, va prelua comenzi de la clienti, se va deplasa pe teren pentru a gasi noi clienti si pentru a interactiona cu acestia.
   
  Cei interesati pot depune CV-urile la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, Bdul Eroilor de la Tisa vis-a-vis de Sala Olimpia), Timisoara sau pe e-mail la adresa dfiti@cciat.ro. Persoana de contact: Dna Diana Fiti – manager TIP COMPETECH, camera 109, 0722263257.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ