--> BANAT AGRALIM se va desfășura în perioada 26 - 28 mai 2017 Comunicate Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ - Împreună pentru afacerea ta

Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Comunicate | BANAT AGRALIM se va desfășura în perioada 26 - 28 mai 2017
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
  BANAT AGRALIM, la o nouă ediție

   

  Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timișoara în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, Primăriei Municipiului Timișoara și al unor asociații profesionale și entități publice de profil (Direcția pentru Agricultură a Județului Timiș; Camera Agricolă Timiș; Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș; Oficiul Județean de Zootehnie Timiș; Asociația Producătorilor de Cereale şi Plante Tehnice Timiş; Asociația Crescătorilor de Vaci cu Lapte Timiş; Asociația Crescătorilor de Bovine „Narcisa” Timiş; A.J.O.C. Ovis Banatim; Asociaţia Crescătorilor de Ovine Ovitim Mioriţa Coştei Timiş), organizează cea de-a 15-a ediție a expoziției cu participare internațională BANAT AGRALIM.

  Expoziția este structurată pe 6 sectoare: Agricultură; Horticultură și Silvicultură; Creșterea animalelor; Industrie alimentară și ambalaje; Cinegetică; Cercetare-Inovare-Extensie universitară-Finanțare.

  Pe durata celor trei zile, publicul profesionist va putea participa la demonstrații „în câmp” cu mașini și utilaje agricole și work-shop-uri cu tematică specifică. De asemenea, se vor organiza concursuri de echitație și dresaj canin.

  Deschiderea oficială are loc vineri, 26 mai, ora 10.00, în incinta expoziției, în prezența Ministrului Agriculturii și a unor înalți oficiali din Guvernul României (Petre Andrea - Secretar de Stat în Ministerul Educației Naționale), corp diplomatic acreditat în Romania (Ambasadorul Belgiei) și corpul diplomatic acreditat la Timișoara, oficialii administrației publice locale (Prefect, Președinte CJT, Primar Timișoara), directori servicii publice deconcentrate, cadre universitare din țară și străinătate, delegații de afaceri din Serbia (Kikinda, Zrenianin), camere de comerț bilaterale și cluburi de afaceri, membri ai Colegiului de Conducere a CCIAT, mass media.

  BANAT AGRALIM se desfășoară în perioada 26 - 28  mai 2017, în campusul universitar din Timișoara, Calea Aradului nr.119.

  Programul de vizitare este de vineri până duminică, între orele 9:00 – 18:00.

  Intrarea este gratuită.

   Vă așteptăm!  Fișiere disponibile download file:


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ