Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Proiecte | Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră | CCIA Timiș a participat la primul Târg de job-uri în cadrul proiectului LaborNet
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  CCIA Timiș a participat la primul Târg de job-uri în cadrul proiectului LaborNet
  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în calitate de partener al Proiectului „LaborNet - Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră”, a participat la primul Târg de job-uri organizat în cadrul proiectului, care a avut loc în perioada 23 - 24 octombrie 2017, la sediul Camerei de Comerț si Industrie Kikinda (Serbia).
  La eveniment au participat 17 companii timișene și reprezentanți a două instituții care activează în domeniul ocupării și încadrării persoanelor pe piața muncii: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

  Companiile timișene prezente la eveniment se confruntă cu o lipsă acută a forței de muncă și sunt interesate să angajeze personal din Republica Serbia.

  Târgul de joburi s-a dovedit a fi un real succes, la manifestare participând peste 300 de persoane neocupate și șomeri din zona Kikinda. Firmele timișene au participat într-un număr mai mare decât era prevăzut prin proiect, unele dintre acestea participând pe cont propriu. Târgul de joburi propriu-zis s-a desfășurat pe parcursul zilei de 24 octombrie a.c., iar ziua anterioară a fost dedicată creării și dezvoltării Rețelei Labor-Net.

  Reamintim că proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia și vizează îmbunătățirea potențialului zonei pentru a asigura o creștere favorabilă incluziunii, a facilita accesul pe piața forței de muncă și a spori oportunitățile de angajare.
  Proiectul se înscrie pe linia preocupărilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș de a găsi soluții viabile pentru criza locală a forței de muncă.

  Informații suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina COROIAN – expert PR/ CCIAT.  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ