--> CCIA Timiș invită firmele în vizită de studiu la Budapesta Comunicate Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ - Împreună pentru afacerea ta

Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Comunicate | CCIA Timiș invită firmele în vizită de studiu la Budapesta
 

   

  CCIA Timiș invită firmele în vizită de studiu la Budapesta  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener oficial în România al Programului CLIMATE KIC pentru perioada 2014-2020, organizează în perioada 26 - 28 noiembrie 2018 o vizită de studiu la Budapesta cu tema:

  “Waste water treatment, innovation, nature-based solutions and urban transitions”

  Scopul acestui eveniment este de a facilita cooperarea între participanți din România și Ungaria și accesul la inițiativele inovatoare ale regiunilor.

  Discuțiile tematice vor fi urmate de vizite la diferite instituții specializate în tratarea și epurarea apelor uzate.

  Reamintim că Programul CLIMATE KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și organizații din sectorul public.
  CLIMATE KIC este una dintre Comunitătile Cunoașterii și Inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT).
  EIT este un organism al Uniunii Europene a cărui misiune este de a crea dezvoltare durabilă. Programul vizează integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având ca rezultat transformarea creativă a ideilor în produse sau servicii viabile din punct de vedere economic. 

  Participarea firmelor este gratuită.
  Transportul, cazarea și masa sunt asigurate din bugetul proiectului.
  Singura condiție obligatorie este cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional și experiență / interes pentru tema prezentată.

  Agenda evenimentului și formularul de participare sunt disponibile la adresa: https://goo.gl/forms/tfJgHSr8KBKlyo5i2.

  Termen de înscriere: 19 noiembrie 2018.


  ***   


  Informații suplimentare la sediul CCIAT din P-ța Victoriei nr. 3, et.I, camera 5 și / sau la tel. 0372-185230, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – Manager Proiect CLIMATE KIC / CCIAT.
  www.climate-kic.org                                                    


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ