Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Proiecte | CASE - Competențe Antreprenoriale Sociale | Comunicat de presa 27 iulie 2015 incepere Curs de competențe antreprenoriale
 

   

  CASE - Competențe Antreprenoriale Sociale  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în calitate de partener coordonator al Proiectului ”CASE - Competențe Antreprenoriale Sociale”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, anunță începerea Cursului de competențe antreprenoriale, în perioada 10 - 21 august 2015, la Centrul Regional de Afacerial al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.
  Se pot înscrie persoane din grupurile vulnerabile din mediul urban și rural din Regiunea Vest: familii cu mai mult de 2 copii, familii monoparentale, femei în situaţii de risc, persoane care au părăsit timpuriu şcoala, persoane care locuiesc în comunităţi izolate, persoane care trăiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilităţi, persoane de etnie romă  - în urma participării la acțiunile gratuite de consiliere.
  Este un curs de inițiere pentru cei care doresc să înființeze o afacere pe cont propriu iar temele abordate vizează: conceptul de management, planificarea și conducerea afacerii (plan de afaceri, structura planului de afaceri), organizarea activității (resurse, strategii de dezvoltare, riscurile afacerii, strategia de marketing), comunicarea în cadrul firmei și relațiile cu partenerii, surse de finanțare, managementul resurselor umane.
  Cursurile sunt acreditate de A.N.C. - Autoritatea Națională pentru Calificări iar certificatele obţinute la absolvire au recunoaştere naţională şi internațională și sunt emise de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.
  În cadrul proiectului, CCIAT a lansat în cursul lunii iulie a.c. un ciclu de cursuri gratuite de formare profesională adresate persoanelor expuse riscului de excluziune socială, în scopul integrării sau reintegrării acestora pe piaţa muncii. Cursul competențe antreprenoriale va fi urmat de cursul manager de inovare (7-18 septembrie 2015) și de cursul de competențe IT (14-24 septembrie 2015).
  Reamintim că proiectul are ca obiectiv general îmbunătățirea accesului persoanelor din grupurile vulnerabile la piața muncii din Regiunile Vest și Sud-Est și este derulat de CCIAT în parteneriat cu S.C. GAPA SRL, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea – parteneri naționali și Associazione Gruppo Euroconsult Italia - partener transnațional.
  Persoanele interesate să participe la aceste cursuri sunt invitate la sediul CCIAT din Piața Victoriei nr.3, etaj 1, cam. 12 sau pot obține informații la tel. 0721784445, Cătălina CULDA – consilier orientare privind cariera.
  Termen de înscriere: 31 iulie 2015, în limita celor 15 locuri disponibile / curs.


  Informaţii suplimentare la tel. 0372.185.286, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Buzatu – manager de proiect.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ