Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Comunicate | Comunicat de presa - Program de formare profesională în domeniul economiei circulare
 

   

  Comunicat de presa - Program de formare profesională în domeniul economiei circulare  Program de formare profesională în domeniul economiei circulare
  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener oficial în România al Programului EIT Climate KIC, organizează în zilele de 2, 3 și 6 aprilie 2020,  între orele 09.00 - 17.00 (pauze de cafea și prânz incluse), în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ța Victoriei nr.3, un program de formare profesională în domeniul economiei circulare. 
  Scopul programului este acela de a sprijini companiile și organizațiile în implementarea economiei circulare în activitățile proprii, astfel încât să devină mai eficiente și mai competitive, reducându-și costurile, generând mai multă plusvaloare, creând noi linii de afaceri, protejând mediul înconjurător și devenind astfel mai atractive pentru clienții atenți la trendurile și schimbările legislative internaționale.
  Programul are rolul de a îmbunătăți modul în care acționează angajații, făcându-i mai conștienți în ceea ce privește utilizarea resurselor de orice tip, tratarea deșeurilor, folosirea energiei și crearea planurilor de acțiune "circulare". De asemenea, programul pregătește organizațiile pentru accesarea fondurilor nerambursabile dedicate economiei circulare ale ciclului curent și viitor de finanțare, fiind prefigurate tot mai multe oportunități în acest sens.
   Termen de înscriere: 25 martie 2020
  Informații suplimentare se pot obține la telefon 0372-185279, e-mail: cbadulescu@cciat.ro. Persoană de contact: Cristina Bădulescu, coordonator Hub EIT Climate-KIC / CCIAT.
  _______________________________________________________________________________________
  EIT Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa destinat prevenirii schimbărilor climatice, fiind compus din companii private dinamice, organizații academice de renume și instituții ale sectorului public. EIT Climate KIC a fost creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT).