Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Acțiuni CCIAT | Misiune economică FURNEX Egypt 2 – 5 februarie 2017
 

   

  FURNEX Cairo


  Firmele timișene pot participa gratuit la FURNEX Cairo
  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România, oferă firmelor timișene oportunitatea de a participa, în perioada 2 – 5 februarie 2017, la misiunea economică dedicată vizitării celei de-a 11-a ediții a Târgului Internațional de mobilă – FURNEX, eveniment găzduit de Centrul Internaţional pentru Conferinţe Cairo (CICC), Egipt.

  FURNEX Egypt se organizează anual la Cairo, începând din 2004, şi are ca obiectiv principal promovarea Egiptului în rândul comunităţii internaţionale de afaceri din sectorul industriei de mobilă şi decoraţiunilor interioare, în calitate de furnizor de clasă mondială a acestor bunuri.
  Ediția din acest an va găzdui peste 150 de expozanţi din domeniul mobilei și sectoare conexe: accesorii pentru casă, textile, corpuri de iluminat, marmură, parchet, obiecte de artizanat, servicii.

  Consiliul Egiptean pentru Exportul de Mobilă oferă firmelor timișene interesate facilități precum: cazare gratuită pentru 3 nopţi într-un hotel de 4/5 stele,  transport cu avion, transferuri interne,  servicii de întâmpinare şi asistenţă. 

  Misiunea economică la Cairo s-a născut urmarea vizitei la CCIAT, în data de 23 noiembrie 2016, a E.S. Domnul Abd El Rahman A. Raouf, Ministru Plenipotențiar pentru Afaceri Economice și Comerciale al Ambasadei Republicii Egipt la București.
  Diplomatul egiptean a lansat firmelor timișene invitații de participare la întâlniri B2B cu importanți producători de materiale de construcții din Egipt (marmură, granit, materiale pentru izolație, folii policarbonat, țevi și conducte canalizare, altele) cât și invitația de a vizita FURNEX Egypt 2017, în condiții preferențiale.

  Important! Numărul de locuri este limitat.

  Termen de înscriere : 16 ianuarie 2017

  ***
  Informații suplimentare și confirmări la tel. 0372.185.247, e-mail: amilin@cciat.ro, Alina Milin - consultant DRE.
  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ