Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Proiecte | Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest | Participați la cursurile GRATUITE de profesionalizare a angajaților
 

   

  Participați la cursurile GRATUITE de profesionalizare a angajaților!  ANUNȚ
  Participați la cursurile GRATUITE de profesionalizare a angajaților!
  Prin proiectul “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, CCIA Timiș a început campania de recrutare și selecție pentru trei cursuri de calificare autorizate: Cofetar-patiser, Lucrător în comerț, Responsabil de Mediu.
  __________________________________________________________________
  Dorești să te perfecționezi în arta dulciurilor?
  Dorești să înveți cele mai noi tendințe din cofetăria modernă, tehnici de lucru noi, de la maeștrii cofetari experimentați?
  Curs COFETAR-PATISER Nivel 3 - Cod COR 751202
  Durata: 480 ore
  Conținut: teorie + ateliere practice / stagii de practică
  Avantaje: Cursul este acreditat ANC iar certificatul de calificare este recunoscut în țările din Uniunea Europeană.  Știi meserie și vrei să îți certifici calitățile de vânzător?
  Curs LUCRĂTOR ÎN COMERȚ Nivel 2
  Cod COR 5220.1.1
  Durata: 360 ore
  Avantaje: Certificatul de competențe profesionale este emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este recunoscut  atât la nivel național de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei cât și la nivel internațional.  Sunteți în căutarea unei acreditări în domeniul mediului?
  Curs RESPONSABIL DE MEDIU - Cod COR 325710
  Cursul este în conformitate cu OUG 195/2005, Legea 211/2011 și întreaga legislație în domeniu, actualizată.
  Lectori specializați îți vor răspunde la întrebări și te vor ghida în rezolvarea problemelor inerente în activitatea vizată. Vei dobândi cunoștințe fundamentale în specificul acestei ocupații, te vei familiariza cu îndatoririle, mijloacele de lucru și modalitățile de soluționare a problemelor. Vei învăța să întocmești documentația de mediu cât și raportările periodice solicitate de autoritatea de mediu.
  Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, atât în țară cât și în Uniunea Europeană.


  Înscrieți-vă ACUM la cursurile GRATUITE organizate de noi!

  Vă așteptăm cu plăcere să vă cunoaștem !  Detalii suplimentare și înscrieri la tel: 0372 185 244, 0372 185 285, e-mail: lbarbu@cciat.ro.
  Informații detaliate despre cursuri disponibile pe site-ul CCIAT:
  http://www.cciat.ro/cciat_Resurse_umane_competitive_pentru_adaptarea_la_SNCDI_in_Regiunea_Vest
  http://www.cciat.ro/cciat_Programe_de_formare_profesionala_furnizate_de_CCIA_Timis