Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Proiecte | SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale | Poveștile de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST continuă - cu Sebastian TĂTARU
 

   

  Poveștile de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST continuă cu Sebastian TĂTARU  Poveștile de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST continuă
  În calitate de beneficiar al Proiectului „SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea celor 24 de start-up-uri înființate în cadrul proiectului, atenția partenerilor de proiect concentrându-se asupra sprijinirii lor în vederea atenuării impactului socio-economic provocat de pandemie.

  În ciuda dificultăților întâmpinate, acestea au reușit să demareze activitățile și să-și îndeplinească indicatorii, asumați, conform planurilor de afaceri selectate.  

  În acest context, continuăm să facem cunoscută încă o „poveste de succes” a unuia din beneficiarii finanțării nerambursabile.

  Vă prezentăm interviul cu Sebastian TĂTARU  / Timișoara
  „M-am născut la Timișoara în 1986. Am absolvit Facultatea de Arte din cadrul Universității de Vest, unde am obținut și un Master of Arts în Multimedia. Oficial am început să iau în serios fotografia din 2007, odată cu colaborarea cu Gazeta Sporturilor. Am colaborat ca fotograf independent cu Mediafax, ProSport și ocazional cu  EPA și AFP. Am fotografiat pentru tion.ro, Adevărul (publicația națională), NewsIn, publicația săptamânală Bănățeanul și ziarul local Actual Vest. Anul trecut, am aplicat pentru proiectul SIA VEST al Camerei de Comerț din Timișoara și planul meu de afaceri a fost unul din cele 24 selectate. Așa a luat ființă FOTO COLORATA SRL. Despre mine? Sunt un optimist, curios și constant cu dor de ducă”,  spune Sebastian TĂTARU, asociat unic și administrator al societății FOTO COLORATA SRL. (http://sebatataru.ro/)

  Reamintim că Proiectul SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest care să conducă la crearea de noi joburi. Până în prezent, cele 24 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

  ***


  Informații suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Mirela BUZATU - Manager de proiect.