Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Proiecte | SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale | Prezentarea poveștilor de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST continuă - Cristian POPESCU
 

   

  Prezentarea poveștilor de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST continuă - Cristian POPESCU  În calitate de partener lider al Proiectului „SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș susține interesele activitatea celor 24 de start-up-uri înființate în cadrul proiectului, cu prioritate în contextul dificultăților economice cu care firmele aflate la început de drum se confruntă din cauza COVID-19. 

  Aceste companii au reușit să demareze cu succes activitățile conform planurilor de afaceri selectate, iar în momentul actual, eforturile CCIA Timiș și ale partenerilor trebuie să se concentreze asupra sprijinirii lor în vederea atenuării impactului socio-economic provocat de pandemie.

  Prezentăm cititorilor interviul cu încă unul din beneficiarii finanțării nerambursabile, care de la începerea  activității și primirea primei tranșe de finanțare a reușit să îndeplinească cu succes indicatorii din planul de afaceri selectat.      
  Cristian POPESCU / Timișoara
  „Mă numesc Cristian Popescu și am aplicat pentru fonduri europene să inființez un studio de înregistrări audio. Fiind implicat de peste 20 de ani în industria muzicală, mi-a venit ideea să pun bazele unui studio de înregistrări audio, bazat în principal pe înregistrarea instrumentelor acustice. Am auzit că sunt fonduri europene nerambursabile și m-am interesat cum pot aplica la Camera de Comerț din Timișoara. Din aceste fonduri, am achiziționat echipamente performante, scopul meu fiind acela de a crește calitatea serviciilor oferite acestei nișe din România. Consonance Studio are momentan 2 angajați permanenți și mai multe proiecte pe rol. Înregistrăm, edităm, mixăm și masterizăm pentru mai multe formații de muzică din România, având în discuție și înregistrarea unor trupe din afara țării”, spune Cristian POPESCU, asociat unic și administrator al societății CONSONANCE STUDIO (https://www.consonance.ro/)

  În prezent, cele 24 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

  Reamintim că Proiectul SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest care să conducă la crearea de noi joburi. Până în prezent, cele 24 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

  ***
  Informații suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Mirela BUZATU - Manager de proiect.


  Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020