Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Proiecte | EIT Climate KIC (Knowledge and Innovation Community) | Program de formare profesionala în domeniul economiei circulare 21-22, 25 noiembrie 2019
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener Climate KIC în România, are deosebita plăcere de a vă invita să participați la un program de formare profesionala  în domeniul economiei circulare, care va avea loc în zilele de 21-22 și 25 noiembrie, între orele 09: 00 – 17:00 (pauze de cafea si pranz incluse), la sediul CCIAT, Piața Victoriei nr.3.

  Scopul programului este acela de a sprijini organizațiile Regiunii Vest în implementarea economiei circulare în activitățile proprii, astfel încât să devină mai eficiente și mai competitive, reducându-și costurile, generând mai multă plusvaloare, creând noi linii de afaceri, protejând mediul înconjurător și devenind astfel mai atractive pentru clienții atenți la trendurile și schimbările legislative internaționale.

  Programul are rolul de a îmbunătăți modul în care acționează angajații, făcându-i mai conștienți în ceea ce privește utilizarea resurselor de orice tip, tratarea deșeurilor, folosirea energiei și crearea planurilor de acțiune "circulare". De asemenea, programul pregătește organizațiile pentru accesarea fondurilor nerambursabile dedicate economiei circulare ale ciclului curent și viitor de finanțare, fiind prefigurate tot mai multe oportunități de acest fel.
  Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, fiind compus din companii private dinamice, organizații academice de renume și instituții ale sectorului public. Climate KIC a fost creată în anul 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT).
  Oferta și detaliile aferente programului de formare sunt prezentate în materialele atașate.

  Pentru înregistrare, vă rugăm folosiți linkul: Inregistrare

  Termen de înscriere este 13 Noiembrie 2019.

  Fișiere disponibile download file: