Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Acțiuni CCIAT | SUNT FERMIER, SUNT ASIGURAT - Noutăți din piaţa asigurărilor culturilor agricole și noi oportunități de afaceri
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, împreună cu Transilvania Broker și OMNIASIG, în colaborare cu Centrul Regional pentru Finanțarea  Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Direcției pentru Agricultură Județeană Timiș, au plăcere de a vă invita la un eveniment de mare anvergură, sub genericul:

  SUNT FERMIER, SUNT ASIGURAT
  Noutăți din piaţa asigurărilor culturilor agricole și noi oportunități de afaceri

  Acțiunea are loc în data de 20 iunie 2019, ora 11:00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

  Tema principală supusă dezbaterilor este Submăsura 17.1 – Prime de asigurare a culturilor, animalelor și plantelor, prin care se subvenționează prima de asigurare. Măsura este parte integrantă a Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

  În cadrul evenimentului, veți putea afla ultimele noutăți legate de asigurările culturilor agricole și veți putea interacționa cu membrii  conducerii Transilvania Broker și cu directori din cadrul Departamentului de Asigurări Agricole. De asemenea, vor fi prezentate oportunitățile oferite de Transilvania Broker în legătura cu achiziționarea prin sistem leasing de utilaje, echipamente, autoturisme etc., brokerul inaugurând un departament de leasing dedicat.

  Totodată, va avea loc  o scurtă prezentare a aplicației de eficientizare a activității unei ferme, dezvoltată de firma Nextfarm.

      Au fost invitați pentru a avea intervenții și a răspunde problemelor și spețelor ridicate reprezentanți ai conducerii organizatorilor și partenerilor: CCIA Timiș, Consiliul Județean Timiș, Transilvania Broker, OMNIASIG, Centrul Regional pentru Finanțarea  Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara, Direcția pentru Agricultură Județeană Timiș. (vezi agenda eveniment) 

  Participarea este gratuită. Data limită de confirmare a participării: 14 iunie 2019.

  Pentru înscrieri și detalii suplimentare, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: lchiu@cciat.ro, telefon 0372 – 185.247 sau 0372 – 185.285, dra Larisa Chiu – referent specialitate DRE / CCIAT.