Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Târguri și expoziții | Târgul internațional AGROTICA 30 ianuarie – 2 februarie 2020
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București, Biroul Economic și Comercial și HELEXPO – Salonic, are plăcerea să vă invite să participați, în calitate de vizitator, la Târgul Internațional pentru Mașini, Echipamente și Utilaje Agricole „AGROTICA” organizat în perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2020, în Salonic, Grecia.

  Târgul internațional AGROTICA, aflat la cea de-a 28 a ediție, este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic, Grecia. Printre expozanți se numără: producători de mașini și echipamente pentru agricultură, tractoare, piese de schimb și componente, sere și sisteme de irigație, produse chimice, îngrășăminte, cântare.  
  Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://agrotica.helexpo.gr/en 

  ! Important În cadrul programului «Hosted Buyer Program» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.
  Notă Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

  Costuri de organizare – 200 lei + TVA
  Termen de înscriere: 13 decembrie 2019 (în urma exprimării interesului Dvs. de participare, se vor completa formularele solicitate de organizatori, până cel tarziu în data de 6 ianuarie 2020)

  Relații suplimentare privind procedura de înscriere:
  Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, persoana de contact: Cristina COROIAN