Abordări recente ale Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (EU OSHA)

26/10/2017
FORMULAR DE ÎNSCRIERE ONLINE LA EVENIMENT


Punctul Focal al Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă - România şi Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Protecţia Muncii „Alexandru Darabont” (INCDPM), în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș (ITM) și Societatea de consultanță în domeniul securităţii și sănătăţii în muncă, S.C. Sirdan S.R.L. (directorul companiei fiind membru în Board-ul EU OSHA din partea patronatelor din România) vă invită pe 26 octombrie 2017 la seminarul:

“Abordări recente ale Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (EU OSHA) în domeniul SSM & politicile companiilor din România privind managementul vârstei”

Parte a campaniei paneuropene „Locuri de muncă sănătoase. Bine pentru tine. Bine pentru afacere” a Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (EU-OSHA), evenimentul se desfășoară în cadrul Campaniei EU OSHA 2016-2017 „Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele” și urmăreşte să ofere oportunitatea unei mai strânse colaborări a tuturor partenerilor sociali cu scopul promovării securităţii și sănătăţii la locul de muncă pentru angajaţii de toate vârstele, la nivel naţional.

Evenimentul se va desfăsura în Sala “EUROPA” a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, între orele 10:00 – 16:30.