SAVE THE DATE: Regulamentul de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (GDPR): Cum ne pregătim?

08/12/2017
FORMULAR DE ÎNSCRIERE ONLINE LA EVENIMENT


Începând cu data de 28 mai 2018, companiile din toată lumea care stochează și procesează date despre cetățenii U.E. vor fi nevoite să se conformeze cu GDPR. Amenzile posibile pentru non-conformare pot ajunge de la 2-4% din cifra de afaceri globală pana la 20 Mil. EUR, în funcție de suma care este mai mare.
 
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Camera de Comerț Bilaterală România – Marea Britanie (BRCC), în parteneriat cu Moore Stephens KSC vă invită să aprofundați mai bine această reglementare și să planificați pașii de implementare în cadrul societații dumneavoastră.
La eveniment vor participa ca lectori atât specialiști în aplicarea managementului securității informaționale cât și avocați și consultanți cu experiență în implementarea procedurilor privind sistemul de protecție a datelor cu caracter personal.
Participarea este gratuită și se face pe baza invitației.
În speranța ca veți da curs invitație noastre, așteptăm să confirmați participarea până la data de 6 decembrie 2017 la adresa de email amilin@cciat.ro sau la telefon 0372 185 240, dna Alina Milin.