Acordul Economic şi Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană şi Canada (CETA)

25/05/2017
FORMULAR DE ÎNSCRIERE ONLINE LA EVENIMENT


Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș și Ambasada Canadei în România au plăcerea să vă invite la prezentarea pe tema Acordului Economic şi Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană şi Canada (CETA), care va avea loc în data de 25 mai 2017, între orele 11:45- 12:30,  în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, et.I.

Evenimentul se adresează companiilor din judeţul Timiş interesate de relaţiile comerciale cu Canada. La eveniment va fi prezent Excelenţa Sa domnul Kevin HAMILTON, Ambasadorul Canadei în România, care va ţine un scurt discurs despre CETA, urmat de o prezentare a beneficiilor şi oportunităţilor generate de semnarea Acordului Economic şi Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană şi Canada, susţinută de dna Raluca Tudor-Petcu, Expert Comercial în cadrul Ambasadei (vezi material anexat).

Participarea este gratuită.

Aşteptăm cu interes confirmarea Dvs., până cel târziu la data de 24 mai a.c.. Informații suplimentare la tel. 0372 185 246 , e-mail: dpop@cciat.ro, Diana Pop – referent specuialitate DRE.