Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Proiecte | Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest | CCIAT pregateste ultima serie de cursuri gratuite de profesionalizare a angajatilor CONTABIL
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


   

   

                                                                                                  21 septembrie 2021

   

  CCIAT pregătește ultima serie a cursurilor GRATUITE de profesionalizare a angajaților: CONTABIL  

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș,  în calitate de lider al Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, anunță că mai sunt locuri disponibile la ultima serie a cursului de CONTABIL (Cod C.O.R. 331302), care va începe în cursul lunii octombrie 2021.

  De ce să participi la acest curs?

  ü  Participarea este GRATUITĂ;

  ü  Cursul de contabilitate primară cu utilizarea calculatorului tratează prima etapă a demersului contabil, respectiv întocmirea corectă a documentelor contabile;

  ü  Cursurile sunt autorizate de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din Județul Timiș. 

   

  Cine poate participa?

  La aceste cursuri se pot înscrie doar angajați cu contract individual de muncă (normă întreagă sau timp parțial) într-un IMM din Regiunea Vest, nu au funcție de conducere în cadrul companiei și au reședința în unul din cele patru județe ale Regiunii Vest.

  *Nu pot participa la cursuri persoanele care asigură managementul strategic al companiei, angajații din departamentele de resurse umane și persoanele care își gestionează propriile afaceri.

   

  Unde se desfășoară?

  Cursurile se desfășoară la sediile CCIAT din Timișoara, în sistem clasic, cu respectarea normelor impuse de restricțiile în vigoare.

   

  Structura cursului:

  • Noțiuni introductive;
  • Întocmirea, corectarea, arhivarea și reconstituirea documentelor primare;
  • Inventarierea patrimoniului;
  • Contul;
  • Înregistrarea  operațiunilor economico-financiare;
  • Întocmirea balanței de verficare și a situațiilor financiare;
  • Monografie contabilă.

  Partea practică care privește întocmirea documentelor primare, înregistrarea în contabilitate a operațiunilor economico-financiare și obținerea balanței de verficare se face utilizând aplicațiile informatice.

   

  Reamintim că proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și are ca obiectiv facilitarea accesului angajaților la programe de formare profesională destinate îmbunătățirii statutului profesional și condițiilor de la locul de muncă, contribuind la creșterea productivității muncii.

   

  Informații și înscrieri:

  Tel. 0722 361 663, e-mail: lbarbu@cciat.ro, Laura BARBU - consultant cameral.

   

  Termen limită de înscriere: 30 septembrie 2021

   

   

   

  ***