Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Comunicate | CCIA Timiș vine în sprijinul agenților economici prin înregistrări și mențiuni ONLINE la Registrul Comerțului
 

   


                21 mai 2020    

  COMUNICAT DE PRESĂ 

  NOU CCIA Timiș vine în sprijinul agenților economici prin  înregistrări și mențiuni ONLINE la Registrul Comerțului

   

  În toate situațiile prezentate mai jos se impune, conform art. 56 din Legea nr. 129/2019 privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (în cazul în care nu ați depus deja la ORC) și depunerea declarației privind beneficiarul real, termenul de depunere fiind prelungit până la data de 01.11.2020, conform art. 29 din OUG nr. 70/2020.

   

   

  În contextul crizei actuale cauzate de impactul pandemiei COVID-19, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș facilitează accesul RAPID și UȘOR al operatorilor economici la serviciile care privesc înființarea și funcționarea unei firme.

   Aceste servicii includ asistență specializată, îndrumare prealabilă, tehnoredactarea tuturor actelor necesare legate de înființarea, desfășurarea activității, suspendarea activității, dizolvarea firmei, întocmirea dosarului, depunerea dosarului în format electronic și ridicarea înscrisurilor doveditoare, după cum urmează:

  • Consiliere în ceea ce privește deschiderea unei firme - alegerea celei mai potrivite forme de organizare a unei societăți cu respectarea legislației în vigoare, funcție de domeniul de activitate, pregătirea profesională a solicitantului etc.;
  • Asistență privind modificările ce pot surveni pe parcursul existenței unei societăți:

  -  Schimbare sediu social

  -  Deschidere punct de lucru

  -  Majorare capital social

  -  Cesiune părți sociale

  -  Modificare obiect de activitate

  -  Retragere asociați

  -  Revocare / numire administrator

  -  Schimbare denumire firmă

   

  În toate situațiile prezentate mai sus se impune, conform art. 56 din Legea nr. 129/2019 privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (în cazul în care nu a fost  depus deja la ORC) și depunerea declarației privind beneficiarul real. Termenul de depunere a fost prelungit până la data de 01.11.2020, conform art. 29 din OUG nr. 70/2020.

   

  Serviciile menționate se fac în baza unui contract de prestări servicii și pe baza unei procuri speciale/delegație de reprezentare. Serviciile sunt puse la dispoziția tuturor operatorilor economici și persoanelor interesate.

  Firmele care au calitatea de membru CCIAT beneficiază de reduceri la tarifele practicate.

   

  Persoanele fizice și  firmele interesate pot suna la tel. 0729 611 051 sau pot trimite un mesaj prin e-mail la adresa: mtomescu@cciat.ro.

   

  Informații detaliate privind actele necesare și modalitatea de lucru - vizualizeaza fisierul de mai jos.

   

  ***

   

                                                                                 


  Fișiere disponibile download file: