Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș |
Despre ce discutăm?
- Regulile de bune practici de lucru și igiena în lanțul de aprovizionare, depozitare, procesare și comercializare a produselor alimentare;
- Marca de sănătate/identificare, restricții și derogări de la importul/exportul produselor alimentare -semnificații în contextul actual al evoluției bolilor infecțioase (Reg. 605/2021(UE) al Comisiei de stabilire a măsurilor speciale de combatere a pestei porcine africane, Ord. 10/2008 ANSVSA - Norma sanitară veterinară care stabilește procedura pentru marcarea și certificarea produselor de origine animală destinate consumului uman;
- Procedura de retragere a produselor de pe piață - retragerea voluntară/oficială - sistemele de alertă rapidă RASFF și AAC (Reg. 178/2004 EC de stabilire a principiilor și a cerinţelor generale ale legislaţiei în domeniul alimentelor, de înfiinţare a Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentară şi de stabilire a procedurilor în domeniul siguranţei alimentelor).
- Dr. Flavius NICOARĂ, Director Executiv DSVSA Timiș
- Dr. Corina Pădurariu, consilier Biroul de Autorizări, Inregistrări, TRACES, Gestiunea Activităților de Import-Export
Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, Sala Banat (etaj 1).
Taxă de participare: 150 lei pentru firmele membre
și 250 lei pentru companiile care nu sunt membre CCIAT.
Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de participare care se regăsește accesând link-ul: ____________________
Termen de înscriere: 3 martie 2023.
Detalii și înscrieri: la tel. 0722 503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic - consilier RP.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ